Z okazji Międzynarodowego Dnia Gofra, który obchodzony jest 25 marca, pracownia kulinarna już dziś (23.03.2023 r.) przygotowała słodki poczęstunek. Podopieczni zapoznali się z przepisem na gofry, po czym przystąpili do pracy: przygotowali ciasto, upiekli gofry oraz nałożyli konfitury. Gofry wszystkim smakowały.
![](https://sds.czersk.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_102300.jpg)
![](https://sds.czersk.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_104646.jpg)
![](https://sds.czersk.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_105048.jpg)
![](https://sds.czersk.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_105125.jpg)
![](https://sds.czersk.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_105135.jpg)